Kondicionierius ‘John Masters Organics: Lavender & Avocado Intensive Conditioner’

Šįkart noriu pasidalinti nuomone apie itin prabangų plaukų kondicionierių su levandomis ir avokadu iš ‘John Masters Organics’. Jei nesate girdėję apie šią kompaniją, žinokite, kad tai natūralios kosmetikos gamintojai, jų produktų sudėtyse – ekstraktai, aliejai, eteriniai aliejai, sviestai. Suprantama, šie gaminiai nepasižymi žema kaina. O kokia jos kokybė?

Šis ‘John Masters Organics: Lavender & Avocado‘ yra pirmasis mano bandytas šios kompanijos produktas. Kondicionierius skirtas sausiems, pažeistiems plaukams. O mane labiausiai suviliojo pavadinime esantis žodis ‘avokadai’, nes aš juos tiesiog dievinu.

Pats kondicionierius yra baltos spalvos, labai riebus ir puikiai drėkina plaukus, todėl, manau, puikiai tinka sausiems, pažeistiems, dažymų nuvargintiems plaukams. Mano plaukų galiukai yra labai sausi, bet ‘John Masters Organics’ kondicionierius juos atgaivina, plaukai atrodo gyvybingi.

Aš balzamu tepu plaukų galus ir balzamą palaikau apie 5 minutes. Internete skaičiau, kad kai kas šį balzamą naudoja kaip plaukų kaukę – galbūt tai pasiteisina toms, kurios turi banguotus, neklusnius plaukus, bet man tai netiko – plaukai atrodė pernelyg minkšti ir prisiploję prie galvos.

Šis balzamas gana skalsus, todėl svarbu įsitikinti, ar jums patiks kvapas. Kvapas šiek tiek ‘medicininis’ – žolelių, levandų. Jis nėra stiprus, bet jei tokių kvapų nemėgsta, geriau rinktis ‘John Masters Organics’ dar siūlomus kondicionierius su medumi ir kinrože arba rožėmis bei abrikosais.

Didžiausias trūkumas yra didelė balzamo kaina. 7 fl oz (apie 200 ml) pakuotė kainuoja maždaug 20 eurų, 2 fl oz – apie 8 eurus. Dėl šios priežasties kitą kartą pagalvočiau apie pigesnes alternatyvas.

John_Masters_Organics_Lavender_and_Avocado_Intensive_Conditioner_207ml

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s